Vuurwerk >> Nieuws >> Online in de grootvuurwerk winkel bestellen
Winkelwagen
Het product is toegevoegd!
Ga door met winkelen

Online in de GROOTVUURWERK winkel bestellen

 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om online bij ons, GROOTVUURWERK in Capelle aan den IJssel, vuurwerk te bestellen. Meld je aan voor onze newsletter of volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven. We informeren je dan, als de online vuurwerkwinkel gereed is om te bestellen!

 

GROOTVUURWERK in Capelle aan den IJssel tegen Rotterdam aan, is voor al uw groot en klein vuurwerk het juiste adres. Bestel in de online vuurwerkwinkel en haal je reservering af op donderdag 28 december, vrijdag 29 december of zaterdag 30 december 2017. Het grootste assortiment voor de scherpste prijzen!

 

Vuurwerk bestellen

Via onze online vuurwerkwinkel kan je al voor de verkoopdagen bestellen. Plaats je bestelling en plan een dag waarop je jouw vuurwerk wil op komen halen. De officiële verkoopdagen in 2017 zijn: donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december.

 

Groot aanbod

GROOTVUURWERK is dealer van Vuurwerkmania en Cafferata en kan daardoor een groot assortiment aan vuurwerk aanbieden. Je hebt keus uit knalvuurwerk, grondvuurwerk, mortieren, cakes, vuurpijlen, fonteinenpakketten en kindervuurwerk.

 

Veilig vuurwerk kopen

GROOTVUURWERK is aangesloten bij VuurwerkCheck en het complete vuurwerk assortiment draagt het CE-keurmerk. Het CE-keurmerk geeft aan dat het vuurwerk voldoet aan essentiële veiligheidseisen.

Om ook veilig vuurwerk af te steken lees onze tips over veilig vuurwerk afsteken.

Daarnaast kan je bij ons op een veilige manier via iDeal je bestelde vuurwerk betalen.

 

VuurwerkCheck

Veiligheid gaat boven alles! Daarom zijn wij van GROOTVUURWERK aangesloten bij VuurwerkCheck.